Wie ben ik ?

Even voorstellen !


Mijn naam is Maabena. Ik ben Natuurgeneeskundige die aangesloten is bij CAT beroepsvereniging. Tevens ben ik de eigenaar en oprichtster van Asaase Aduro.

Asaase Aduro betekent ‘Aardse Medicijn’ in mijn moedertaal Twi.  Asaase Aduro is te vergelijken met een ouderwetse apotheek waar je holistische medicinale kruiden kunt verkrijgen. Je kunt hierbij denken aan heerlijke geurende kruidenoliën voor in bad, medicinale kruidenoliën, tincturen, zalven, theeën, yoni steams en hydrosolen.  

Mijn passie voor  kruiden en inspiratie voor het creëren van aardse medicijnen zijn begonnen door mijn liefde voor (micro)biologie. Het besef hoe wij mensen zo intens verbonden zijn met de natuur, het universum, het zichtbare & onzichtbare om ons heen. 

Geïnspireerd door mijn eigen ervaringen, opleidingen, onderzoeken, Dr. Llaila Olela Afrika, Dr. Jewel Pookrum, Queen Afua & Dr. Sebi bied ik  natuurlijke geneeswijze aan. 


Tap into our plant frequency en hou onze website goed in de gaten.  
Wij breiden continu uit. 

With Love and Light 💜✨

Maabena

 

BTW-nr: NL003615817B56
Rek-nr: NL22 INGB 0389767158
KvK-nr: 81876971

Licentie CAT Therapeutnummer: Patience Owusu CL3971-04-09-20

Asaase Aduro is geregistreerd bij CAT

Beroepscode:
Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Asaase Aduro is geregistreerd bij GAT

Klachtenregeling:
Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Licentie GAT geschillen Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/ 

Reactie plaatsen

Reacties

Obofo Gabriel
2 jaar geleden

Wo ton akaka duro?