Etire nwi (Haarverzorging)

Deze haarolie is plantaardige couture op zijn best. Etherisch geparfumeerd, voor zacht, dik, en gezond haar. De "Herbal Hair Growth Oil" bevat maar liefst 7 oliën en meer dan 11 kruiden. In deze blend bundel ik de geneeskrachten van de Afrikaanse Neem oil, Jamaicaanse Castor oil en de Surinaamse Maripa en Amana olie bij elkaar. Deze goddelijke olie is de ultieme botanische haarbehandeling voor het stimuleren van haargroei, tegen droge/jeukende hoofdhuid en haaruitval.

De geur is citroenachtig, zoet, fris met een aardse en scherpe ondertoon.

 

Amana olie, Castorolie, Druivenpitolie, Kokosolie, Maripa olie, Neem olie, Olijfolie

Arctium lappa Radix, Aritha, Calendula officinalis, Centella asiatica, Coriandrum sativum semen, Emblica Officinalis, Hibiscus sabdariffa, Lavandula angustifolia, Mentha piperita, Matricaria chamomilla, Rosa damascene, Rosmarinus officinalis, Urtica dioica, Xylopia Aethiopica, Zingiber officinale

Etherische olie: Cymbopogon citratus L, Lavandula angustifolia , Ocimum basilicum, Pimiento, Rosmarinus officinalis

Hydrolaten

€ 18,50

Hydrolaten

€ 18,50

De hydrolaten van Asaase Aduro worden gemaakt met een kopere alambiek. De hydrolaat wordt verkregen doormiddel van waterdamp destillatie. Hierbij wordt de condens die tijdens dit proces als waterdamp neerslaat, opgevangen in een steriele bekerglas. De oliën die afkomstig zijn van het plantenmateriaal wordt verwijderd waardoor het hydrosol overblijft. Dit vocht bevat de wateroplosbare delen van de etherische oliën. Deze botanische extracten hebben hierdoor dezelfde therapeutische eigenschappen als etherische olie, maar dan in een zwakkere vorm. Dit maakt de hydrolaat ideaal als gezichtslotion, toner, om make-up te verwijderen, als haarwater, als basis voor emulsies of zelfs medicinale doeleindes. Hydrosolen zijn natuurlijke aromatische wateren die een subtiele geur hebben en de levensenergie van planten bevatten. De aroma en de werking van de hydrolaat is afhankelijk van de gebruikte kruiden of bloemen.